На Черкащині у квартирі знайшли непритомну цілу родину: дитина – мертва (відео)

7.11.2019, 14:50
50963

На Черкащині звечора молода родина приймала гостей. А вже на ранок господар зателефонував своєму другові і попросив якомога швидше привезти ліки. Усій родині стало зле. Повідомляють ФАКТИ.ICTV.

Читайте також: На Черкащині дівчина з друзями жорстоко вбила свого рідного дідуся

“Каже щось погано, напевно, отруїлися. Все, я забрав рюкзак, і пішов. Малий лежав дивився телевізора біля нього в спальні. Це було о 10.00. Через півтори години я приїхав привіз, після того я їх не бачив”, − друг родини Олег.

Надвечір до дітей примчав схвильований дідусь. Чоловік ніяк не міг додзвонитися, тож вирішив перевірити, чи все гаразд. Та на нього чекала жахлива картина.  Непритомні батько з сином лежали на ліжку, а мати − в ванній. Чоловіка й дружину у вкрай тяжкому стані медики забрали до лікарні. А от шестирічному хлопчикові допомагати було запізно.

“На жаль дитині допомога вже не знадобилась. Батько без свідомості і мати в свідомості, але в край важкому стані”, − каже лікар швидкої допомоги Олег Мельник.

Що саме сталося в тій злощасній квартирі тепер розбираються слідчі. А от у сусідів − власна версія. Мовляв, напередодні родина пригощалася грибами.

Інші ж переконані − родину згубив газовий котел. Начебто через його несправність нещасні надихалися чадним газом. Проте газовики, які прибули на місце трагедії одними з перших, відхилень від норми не виявили.

Що ж насправді стало причиною смерті маленького хлопчика і страшного отруєння його батьків – тепер вже з’ясує експертиза.

“Дитина направлена на судово−медичну експертизу для встановлення причини смерті. Христинівським ВП порушено кримінальне провадження. На даний час триває досудове розслідування”, − каже в.о. керівника Христинівського відділення поліції Сергій Єлісєєв.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com