На фестивалі Atlas Weekend можна буде вакцинуватися від коронавірусу

2.07.2021, 12:07
97938

Протягом фестивалю Atlas Weekend на ВДНГ працюватиме центр масової вакцинації. З 5 по 11 липня бажаючі зможуть зробити щеплення від COVID-19 в павільйоні №9 за попереднім записом.

Читайте також: Дітей без COVID-щеплення можуть не допускати в школу: в МОЗ зробили заяву

Про це повідомили в МОЗ.

“Наша мета-прищепити якомога більше українців від COVID-19, щоб досягти колективного імунітету. Протягом наступного тижня на Atlas Weekend у Києві працюватиме ще один центр масової вакцинації. Це дозволить не тільки захистити більше людей від коронавірусної хвороби, а й популяризувати щеплення серед молоді”, – зазначив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Центр вакцинації працюватиме з 5 по 11 липня з 10:00 до 16:00. Щепитися там можуть всі бажаючі за попереднім записом, який доступний за посиланням (квиток на сам фестиваль для процедури імунізації мати не треба). У центрі будуть прищеплювати вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech.

Щеплення робити вісім мобільних бригад з імунізації. Також на території центру чергуватиме команда з надання екстреної медичної допомоги.

«Для нас дуже важливо публічно підтримати вакцинацію. Нам як представникам креативної індустрії дуже важливо, щоб бурхливі часи пандемії закінчилися швидше. Тому ми з партнерами організуємо центр вакцинації від COVID-19 на території ВДНГ, під час фестивалю, щоб всі охочі мали можливість вакцинуватися», – коментує генеральний директор Atlas Weekend, Дмитро Сидоренко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com