На Львівщині вчителька побила учня перед усім класом (відео)

7.12.2020, 14:53
90985

У селі Потелич Жовківського району, що на Львівщині, вчителька кілька разів вдарила рукою по голові учня перед іншими дітьми. Інцидент стався у класі. Місцеві чиновники вже відреагували на цей випадок.

Читайте також: Андрій Садовий “підчепив ” коронавірус

Відповідний ролик з’явився сьогодні, 7 грудня, на сторінці спільноти “Львів Сіті” у Facebook.

“Село Потелич, Львівська область, Жовківський район. Учителька української мови та літератури почала давати запотиличники дитині”, – йдеться в описі до відео.

У Жовківській районній державній адміністрації вже відреагували на ситуацію. За даними чиновників, інцидент стався 3 грудня у Потелицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

“Під час перерви між заступницею директора школи з виховної роботи та учнем 6-А класу, під час якого вчитель не сконтролювала своїх емоцій на грубе звернення учня до себе і допустила неправомірні дії щодо вказаного учня, застосувавши фізичну силу”, – йдеться у повідомленні Жовківської РДА.

У пресслужбі райдержадмінстрації запевнили, що про цю подію повідомили Львівську обласну державну адміністрацію і Департамент освіти ЛОДА.

Також районна влада заявила, що створила робочу комісію для розгляду цього випадку і повідомила поліцію про інцидент.

“Даний випадок є не припустимим, оскільки це є школа, де мають навчати дітей не тільки знань, але й правил поведінки, етики та й деонтології. Про результати роботи комісії, буде повідомлено додатково”, – зазначили у Жовківські РДА.

У пресслужбі поліції Львівської області ТСН.ua повідомили, що наразі з’ясовують усі деталі інциденту.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com