На Одещині підлітки зґвалтували 12-річного школяра: поліція не поспішає розслідувати справу (відео)

22.10.2019, 10:49
48269

На Одещині 12−річного школяра зґвалтували підлітки, коли той повертався додому. Однак поліція не поспішає розслідувати справу. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Читайте також: На Одещині група чоловіків зґвалтувала двох неповнолітніх дівчат

Потерпілий звинувачує чотирьох учнів зі свого ж навчального закладу. Минулої осені вони цькували його, били та принижували. Один із кривдників є сином вчительки тієї школи.

За словами матері хлопчика, хлопці застосовували силу, душили дитину, аби той не пручався. Спочатку завели школяра у кущі, а потім – у недобудову, бо злякалися зайвих очей. У ті ж недобудові правоохоронці знайшли використані контрацептиви.

“Піднімали за волосся його голову і показували, як він це надягає. Там знайшли сліди. Мені сказали, якщо будуть колись підозрювані − ми порівняємо”, − додає матір потерпілого.

Утім в поліції, попри свідчення потерпілого, який впізнав кривдників, з розслідуванням не поспішають.

“Постала необхідність про проведення комісійної медичної експертизи, яку проводять у випадках, коли ми отримуємо усі результати попередніх експертиз. Зараз ця експертиза призначена і триває”, − заявили журналістам у відділенні поліції.

Тим часом, родині довелося виїхати з села. Матір не хотіла травмувати сина зайвим розголосом і терпляче чекала, поки правоохоронці зроблять свою роботу. Але слідча у приватній розмові заявила, що справа до суду не дійде.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (2)

  • Эти выродки должны быть наказаны!!!обратитесь на передачу говорить украина или похожую я думаю что там помогут восстановить справедливость.

  • Де ваші родичі знаєти хто накажіть поза Законом!!! Бо поліції заплатили…

  • Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com