На Одещині знайшли тіло чоловіка без голови

28.08.2019, 18:16
39283

Співробітники поліції розслідують обставини смерті 47-річного чоловіка в Балтському районі, обезголовлене тіло якого знайшла місцева жителька. Про це повідомляє управління Нацполіції в Одеській області в середу, 28 серпня.

Читайте також: Повідомили нові подробиці про вбивство матроса на Одещині

Відзначається, що тіло чоловіка з гнильними змінами було виявлено за місцем проживання, а його голову знайшли неподалік від будинку.

″Про частину людського тіла на узбіччі вулиці в поліцію повідомила мешканка села. Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що загиблий – місцевий житель, який жив у покинутому будинку неподалік. Тіло господаря зі значними ознаками розкладання поліцейські виявили в його будинку, двері якого були відчинені навстіж″, – йдеться в повідомленні.

Опитавши сусідів, правоохоронці встановили, що потерпілий жив сам, зловживав спиртним, а востаннє його бачили близько місяця тому. За словами односельців, чоловік нібито говорив про намір виїхати, тому на його відсутність ніхто не звернув уваги.

У ході судово-медичного огляду і розтину тіла померлого ознак насильницької смерті не виявлено. Однак остаточні висновки про її причини будуть зроблені після отримання результатів судово-медичної експертизи.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про умисне вбивство (ч. 1 ст. 115 КК України). Тривають слідчі дії.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com