На Путіна дали команду “Фас”, починається щось цікаве – джерело у ФСБ

27.03.2022, 21:15
115844

Люди у ФСБ сприйняли сигнал від США щодо Путіна

Заява президента США Джозефа Байдена про те, що Володимир Путін не може залишатися при владі в Росії, це сигнал до зміни керівництва в Кремлі. Незважаючи на заяву Білого дому про те, що в промові не було закликів до зміни російської влади, у РФ почули саме цей сигнал.

Про це розповів полковник ФСБ Росії, який виступає проти війни з Україною.

“Звернення Байдена, якщо відкинути всі оцінки та емоції, було дуже чітким: росіяни, ми знищуємо вашу країну, тому що ваш диктатор розв’язав війну проти України. Зробіть щось із Путіним, припиніть війну, і все повернеться. У тому числі можливість зберігати гроші на Заході та користуватися всіма його благами”, — пояснив він.

На думку силовика, у Росії Байден “був почутий” відразу декількома групами впливу.

Читайте також: Фейгін: мертвих солдатів Путіна спалюють у плавильних печах. Інтерв’ю

“Його точно почули олігархи, які втратили величезні гроші і не можуть з цим змиритися. Його почули військові, які реально бояться міжнародних судів. А ще дуже бояться ядерної війни, розуміють, що в її випадку ніхто їх не врятує. Почули і ми, у спецслужбах”, — сказав силовик.

За його словами, “розуміючі люди у ФСБ сприйняли сигнал від США так: вирішуйте щось зі своєю владою, і ми закриємо очі на багато ваших гріхів. Ви їх не повторюйте, але ми можемо почати з чистого аркуша”. ФСБшник зазначив, що такі сигнали його служба отримує від американських колег уже кілька тижнів.

“Але Байден своєю заявою вивів боротьбу з Путіним фактично на новий рівень. Тепер усе, що залишається президенту Росії, — ходити й озиратися. І це не допоможе. Або припинити війну, у що я, чесно кажучи, не вірю”, — наголосив співрозмовник “Телеграфа”.

“Ворогів у Путіна багато, за місяць війни він нашкодив величезній кількості впливових росіян. Раз Америка дала команду “Фас!”, доля Путіна вже вирішена. Більше того, я, здається, бачу, хто його прибере”, — зазначив силовик, відмовившись повідомити додаткові деталі.

“Починається щось дуже цікаве”, — додав він.

_______________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com