Нагірний Карабах запровадив воєнний стан: реакція росії

27.03.2022, 09:42
115759

У невизнаній Нагірно-Карабаській республіці запровадили воєнний стан на тлі нової напруги між Азербайджаном та Вірменією.

Про це пише “Интерфакс”.

Президент невизнаної республіки Араїк Арутюнян підписав указ про тимчасове обмеження прав і свобд в умовах оголошеного воєнного стану. Так, обмежені право на свободу зібрань, страйків, а також заборонена робота низки організацій.

Водночас Міноборони РФ звинуватило Азербайджан у порушенні домоволеностей щодо Нагірного Карабаху. Азербайджанські військові нібито зайшли в зону відповідальності російських миротворців і обстріляли підрозділи армії невизнаної республіки.

“Наразі командуванням російського миротворчого контингенту вживаються заходи для врегулювання ситуації та повернення військ у початкове становище. Азербайджанській стороні скерований заклик щодо відведення військ”, – додали в російському Міноборони.

У свою чергу азербайджанські військові заявили, що бійці невизнаної республіки намагалися скоїти диверсію проти армії Азербайджану. Інцидент із обстрілом підрозділів ворога там спростували.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com