Найгірші чоловіки за знаком зодіаку – версія астролога

20.08.2021, 12:05
99097

Кожна жінка, виходячи заміж, мріє про те, що її коханий виявиться найкращим чоловіком на світі.

Однак часто все трапляється з точністю до навпаки — найкращий наречений перетворюється на горе-чоловіка. Астрологиня Людмила Булгакова назвала найгірших чоловіків зодіаку.

Близнята (22.05 – 21.06)

Близнята, на жаль, не зможуть виконати головну функцію чоловіка, на яку, як правило, розраховують жінки — він не може бути тією самою кам’яною стіною, за якою можна сховатися в разі життєвої негоди. Всьому виною — їхня подвійність, “завдяки” якій вони змінюються щодня, а іноді і кілька разів на день, демонструючи зараз чоловічі, а вже в наступний момент жіночі якості характеру: на щасливе сімейне життя в такому разі розраховувати важко.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Стрільці — люди чарівні і привабливі, але, на жаль, занадто полігамні. Дружина представника знака ніколи не може бути впевнена в тому, що вона — єдина жінка в його житті, а це, м’яко кажучи, не сприяє щасливому сімейному життю. Важко почувати спокій і стабільність в сім’ї, якщо у взаєминах між подружжям немає найголовнішого — довіри, а значить, представників цього знака можна обирати в коханці, але не в чоловіки.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Скорпіони — щоправда, це стосується насамперед чоловіків цього знака — мають наскільки потужну, настільки і важку енергетику, через що поруч із ними важко буває дихати. Навіть справедливі вимоги в устах представників цього знака як мінімум дратують, а як максимум — пригнічують, а самі вони, подібно до удава, затягують енергетичний зашморг навколо шиї тих, із ким живуть, так що чоловіки-Скорпіони є не найбільш підхожими людьми для сімейного життя.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com