Найжахливіша зброя РФ — її люди: як зазомбовані росіяни напали на журналістів 1+1 у Берліні

9.05.2022, 22:03
119334

На 9 травня росіяни традиційно збираються у Трептов-парку, біля монументу радянському солдатові. І це ніяка не пам’ять про Другу світову, а спроба скористатися нею, щоб продемонструвати свою агресивну підтримку загарбницьких дій Росії. В цьому журналісти пересвідчилися, коли прийшли до Трептов парку. Вислухали від людей, які там зібралися, всі можливі тези російського зомбоящика і натомість отримали стусанів.

Читайте також: “Нас не минула біда”: на Херсонщині окупанти обстріляли ракетами місто Гола Пристань (фото)

Про це йдеться в ТСН.

8 травня, у День пам’яті жертв Другої світової війни біля монументу радянському солдату зібралися українці з Берліна, біженці, дипломати різних країн, українське посольство.

А 9 травня сюди прийшли “мракобіси”, обвішані медалями, з плакатами “бессмертный полк” і радянськими прапорами в руках.

“Ура! Будет новая победа”, — кричали росіяни.

Росіяни в Берліні шикуються біля Бранденбурзьких воріт — у так званий “бессмертный полк”.

Тут журналісти зустрічаються із одеситом – блогером Станіславом Домбровським. Його поліція просить зняти кофту, бо на ній “те, що показують російському кораблю”.

До нашої скромної маленької групи весь час була прикута увага не тільки поліції, а й преси. Журналістів постійно питали, чи вони не бояться

Без ідеологічних дискусій в цей день не обійшлося: “А что с Донбасом 8 лет делали”. Та це не єдиний наратив російського зомбоящика, що транслює як під копірку цей онімечений росіянин. Зокрема, і найпопулярніший – про Бандеру: “Он что-то с Гитлером совместно организовывал”.

Колона росіян із портретами на палицях, зокрема і Сталіна – рушає від Бранденбурзьких воріт до меморіалу радянського солдата. Де ще вчора в українців був День пам’яті — у росіян свято.

Обійшовши колону попереду, видно, що вчорашніх вінків від дипломатичних місій світу і українського посольства немає. Натомість стоять російські.

Почувши українську мову у журналістів, зомбоящик вмикається миттєво. Там імперський шовінізм і повне заперечення всього українського.

“Ленин придумал Украину? Да? Вот человек знает — в 1928 году”.

Замітка на полях: 4 роками раніше Ленін помер. А далі — “побєдобєсіє”.

І якщо цього не розуміють росіяни, які своїм домом обрали Німеччину і настільки бояться втратити німецький паспорт, що готові під конвоєм поліції покладати квіти. То жоден солдат з Росії цього не зрозуміє і поготів. Тому до Бучі ставатимуться питання: скільки ще світ буде закривати ночі на агресивну, зазомбовану найжахливішу зброю Росії — її людей.

Післямова. Німецька поліція відкрила адміністративну справу за напад на журналіста. Агресивний рашист кілька тижнів буде хвилюватися — мінімум за штраф. Максимум — депортація. Акція закінчилася і росіяни розповзлися по бутіках.

Нагадаємо, що у Берліні росіяни напали на знімальну групу “1+1”, зокрема телеведучу Наталю Мосейчук.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com