Нардепку Федину хочуть позбавити недоторканності

26.11.2019, 12:32
54131

Державне бюро розслідувань скерувало до Генпрокуратури проєкти повідомлення про підозру та подання на зняття депутатської недоторканності з нардепки від “Європейської солідарності” Софії Федини у справі про погрозу вбивством президенту України Володимиру Зеленському.

Читайте також: Помста за будинок Гонтаревої та похорон Порошенка: Федина шокувала новою заявою

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

“Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань у тісній співпраці та за оперативного супроводу Служби безпеки України скерували до Генеральної прокуратури України проєкт повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо президента України чинній народній депутатці України та громадянці”, – йдеться у повідомленні.

Також у ДБР зазначили, що направили до прокуратури проєкт подання до Верховної Ради про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності нардепки.

Нагадаємо, нардепка від “Європейської солідарності” Софія Федина разом із волонтеркою Марусею Звіробій організували відеотрансляцію, в якій різко розкритикували манеру спілкування президента Зеленського з ветеранами, які приїхали до селища Золоте перед розведенням військ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com