NASA зацікавилось у використанні українських підприємств для дослідження Місяця

28.02.2019, 15:31
14159

Посол України в США Валерій Чалий провів зустріч з Адміністратором NASA Джимом Бріденштайном, на якій обговорили співпрацю обох країн у дослідженні та використанні космічного простору.

Читайте також: Прямо під час затемнення в Місяць врізався метеорит

Валерій Чалий та Адміністратор NASA Джим Бріденштайн провели зустріч, де було обговорено широкий спектр питань співпраці в галузі дослідження космічного простору в мирних цілях та активізації двостороннього діалогу у цій сфері, у т.ч. в рамках відповідної українсько-американської робочої групи, створеної в травні 2016 року.

Сторони домовились про підготовку до підписання міжурядової Угоди про співробітництво та використання космічного простору в мирних цілях.

Джим Бріденштайн висловив вдячність за підтримку Україною космічних ініціатив НАСА. Наголосив на зацікавленості у залученні українських підприємств до реалізації проектів у сфері дослідження Місяця.

Сторони відзначили значні перспективи поглиблення двосторонньої співпраці, наголосивши на позитивних прикладах українсько-американської взаємодії у космічній сфері, одним з яких є проект “Антарес”, ідеться на сторінці посольства у Facebook.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com