Нашуміле весілля у Львові: у ДБР нарешті відреагували

19.10.2023, 09:02
148493

У Державному бюро розслідувань майже через тиждень відреагували на пишне весілля у Львові колишніх прокурора Ростислава Ільницького та співробітниці їхнього відомства Роксолани Москви. Там наголосили, що вони не відповідають за вчинки експрацівниці.

Читайте також: В Україні активізувалася секта “АллатРа”: в Раді вимагають реакції СБУ та РНБО

Про це сказала радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап’ян у телемарафоні у середу, 18 жовтня.

“Немає жодного стосунку… Це колишня працівниця ДБР… В історії з гучним весіллям у Львові ключовим фактом є те, що наречена – це колишня працівниця територіального управління ДБР у Львові. Тому ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки”, – зазначила представниця ДБР.

За її словами, Москва намагається поновитися на службі в ДБР, зараз тривають судові процеси. Зі свого боку ДБР вважає, що “підстав для її поновлення немає”.

“Вона була звільнена уже майже 2 роки тому і працювала у відділі кадрів. Як вона потрапила на цю посаду?.. Вона пройшла усі етапи конкурсного відбору, як те прописано законодавством. ДБР не може нести і не несе юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки… Ще один такий нюанс щодо вартості самого заходу і його масштабів в умовах воєнного стану. Вважаю особисто, що це неприпустимо... Дороговалютні святкування зачекають. І не варто пов’язувати лакшері-весілля з колишньою роботою молодят також – це питання статків більше їхньої родини і громадянського сумління під час війни”, – додала Сап’ян.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com