Націоналісти пікетували Офіс президента через підписання “формули Штайнмаєра” (відео)

1.10.2019, 22:55
44839

Націоналісти та ветерани московсько-української війни пікетують Офіс президента через підписання владою так званої ″формули Штайнмаєра″.

Читайте також: У Мінську підписали “формулу Штайнмаєра”

На акцію зібралися представники ВО ″Свобода″, ″Національного корпусу″ та інших патріотичних організацій.


″Жодних Мінських угод і «формул Штайнмаєра» Україна виконувати не буде. Що б там не розказував Зеленський на пресконференції. Бо це – здача національних інтересів і продовження війни на покоління і покоління українців. Усіх патріотів закликаю йти до Офісу президента. Долю країни має творити не преЗЕдент, а Нація. Зустрінемось на Банковій″, – написав у мережі лідер ВО ″Свобода″ Олег Тягнибок.

″Формула Штайнмаєра — це ″вибори» на окупованих територіях, без навіть формального контролю над кордоном. У цьому її суть. Це навіть гірше, ніж ″звичайні″ ″мінські угоди″. Ця формула погоджена українською владою. Це — легалізація окупаційного режиму та його інтеграція до політичної системи держави для її хаотизації та колапсу. Це — капітуляція. Це не мир, а перенесення війни до Києва. На гірших для України умовах. Не дати знищити Україну — задача нашого покоління. І вона як ніколи актуальна. Підходьте на Банкову″, – написав у мережі екснардеп-свободівець Андрій Іллєнко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com