Відомо, що шлях до серця чоловіка лежить через шлунок. Але є продукти, які не варто споживати, якщо запланована ніч кохання. Адже бурління в животі, метеоризм і інші неприємності не сприяють романтичному настрою.

Яких продуктів треба уникати, якщо у планах ніч кохання? Перш за все це фрукти. Не варто їсти яблука, груші або мандарини відразу після їжі. Фрукти перетравлюються швидше, ніж те, що людина з’їла під час вечері, і це веде до спазмів і болів в животі, виділення газів і загального дискомфорту.

Читайте також: Дружина “Холостяка” Добриніна поскаржилася на відсутність часу після народження дитини: “Зараз я похапцем їм, прибираю…”

Також не варто вживати солону їжу. І ковбаса, і копчена риба, і картопля фрі, і навіть попкорн в кінотеатрі в цьому “чорному списку”. Всі солоності грішать затримкою води в організмі. Надлишок солі заважає нормальному кровообігу.

Не треба перебирати з алкоголем. Він підвищує рівень гормону сну – мелатоніну. І варто переборщити, як замість пристрасної феєрії наяву, можна побачити лише еротичні сни. Для розслаблення достатньо келиха вина.

Не треба їсти брюссельської капусти. У свіжому або запеченому вигляді ці страви приведуть до підвищеного вироблення газу в кишечнику.

Газовані напої найпідступніші. Їх вживання загрожує як мінімум відрижкою. Навіщо вам така “підніжка” від організму? Пийте за вечерею воду без газу. Не варто також пити й каву. Кофеїн в надлишку “заводить” гормон стресу кортизол, а він, мало того, що не дає розслабитися, так ще й “б’є” по лібідо.

Перед роматичною ніччю краще їсти десерти з горіхів, легкий яєчний омлет – яйця нормалізують рівень статевих гормонів. Краще за все їсти рибу, устриці та інші морепродукти, пише nashamama.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook