“Нічого не обговорюйте у спільнотах”: Кім розповів, як окупанти черпають інформацію про нові цілі в Україні

12.04.2022, 13:00
117279

Окупанти зараз активно “вкидають” різні провокаційні повідомлення в Мережу, щоб викликати реакцію суспільства, з якої вони й черпають інформацію для подальших атак. Тому українців закликають менше писати та обговорювати події в Мережі.

Читайте також: Партизанська війна у Росії: на кордоні РФ з Україною невідомі пошкодили залізничне полотно

Про це заявив голова Миколаївської обладміністрації Віталій Кім у відеозверненні 12 квітня.

“Розганяють у Мережі якісь наші координати, наших військових, військ, купа точок. Як це працює? Скинули, а далі дивляться, як люди у Мережі обговорюють: “Та, ні. Там нікого немає”, “Та я до магазину ходжу, які там військові” і знімають інформацію. Це перше”, – сказав він.

Кім також зауважив, що вже минула критична точка і люди втомили від потоку інформації. Відповідно, громадяни починають читати інформацію не з офіційних джерел.

“Тобто, ми читаємо орківські спільноти, окри читають наші. Тобто, цим військові користуються. Вони надсилають нам, щоб ми були зайняті, а ті читають. Ну ті заглиблюються, що вони тут мудаки й загарбники і розуміють своїм мозком”, – зазначив Кім.

Наприкінець голова Миколаївської ОВА додав:” Ще зараз у місті будуть відбуватися роботи із безпеки. Не треба це обговорювати. Це ми для нас робимо, не для них. Вони зараз можуть черпати інформацію з наших спільнот, що ми обговорюємо. Тому, бережіть спокій, не треба нічого обговорювати, ми рухаємося за планом”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com