Нідерланди допоможуть українській ППО збивати ворожі ракети

12.10.2022, 21:32
129096

У середу, 12 жовтня, на зустрічі країн-учасниць НАТО у форматі “Рмаштайн” у Брюсселі міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен оголосила про передання Україні додаткових зенітних ракет вартістю 15 мільйонів євро.

Читайте також: Побажала Путіну здохнути: в РФ заарештували жінку, яка залишила записку на могилі батьків російського диктатора

Про це повідомляє видання De Telegraaf.

У повідомленні йдеться, що уряд Нідерландів зазвичай неохоче розкриває інформацію про конкретну військову підтримку Україні, але цього разу зроблено виняток, щоб продемонструвати, що останні ракетні обстріли Росії не залишилися без наслідків.

“Єдиний результат, якого досягне Путін – це те, що ми будемо постачати ще більше [військової допомоги] через такого роду атаки”, – сказала пані міністр.

Нідерландські ракети будуть використовуватися в засобах протиповітряної оборони, які поставляються іншими країнами. Про точну кількість і тип ракет міністерка не повідомила.

Також Нідерланди розглядають можливість надання обладнання, яке українська армія зможе використовувати взимку.

“Ми розглядаємо всю палітру того, що потрібно Україні. Ми можемо постачати допомогу в багатьох сферах”, – наголосила Кайса Оллонгрен.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com