Німецька поліція взяла під охорону лікарню, де перебуває Навальний

23.08.2020, 12:53
82141

У Берліні правоохоронці взяли під цілодобову охорону лікарню Charite, куди доставили російського опозиціонера Олексія Навального. Про це повідомляє “МБХ Медиа” з посиланням на власного кореспондента в Німеччині.

Читайте також: Літак із російським опозиціонером Навальним приземлився у Берліні

Зазначається, що поблизу клініки стоять кілька автобусів поліції та близько 10 співробітників правоохоронних органів, які перебувають на периметрі лікарні. Крім того, поліція попросила залишити територію клініки всіх співробітників ЗМІ, і правоохоронці вивели їх за шлагбаум.

Наразі відомо, що до госпіталізації Навального в Німеччину, російські лікарі виявили в сечі опозиціонера лише алкоголь і кофеїн, а на одязі та руках – 2-этилгексил дифеніл фосфат, який використовується в промисловій хімії.

Нагадаємо, російського опозиціонера Олексія Навального терміново госпіталізували з ознаками отруєння. Політику стало погано на борту літака, який екстрено приземлився у місті Омськ.

За словами прессекретарки Навального Кіри Ярмиш, політик встиг зранку випити лише чорний чай і вже через кілька годин почав почувати себе погано.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com