“Обшуки” у Медведчука: у СБУ уточнили інформацію

4.12.2019, 19:32
55574

Речник СБУ Олена Гітлянська спростувала інформацію про слідчі дії в офісі голови політради партії Опозиційного платформи – За життя Віктора Медведчука.

Читайте також: ДБР провело обшуки у будинку волонтерки Марії Звіробій (відео)

″Будь ласка, не поширюйте інформацію, де я б підтвердила обшуки в Медведчука. Це не відповідає дійсності. Сподіваюся, що журналіст просто переплутав “ні”з “так”. І не розчув, що я помітила, що слідчі дії відбуваються в іншому приміщенні і ставлення до політика не мають″, – написала вона в Facebook.

У той же час, прес-центр СБУ повідомляє, що в Києві задокументували протиправну діяльність працівників приватної детективної охоронної компанії, яка за грошову винагороду збувала інформацію з обмеженим доступом. Зловмисники також проводили негласні заходи, що обмежують права і свободи людини. Роздруківки телефонних з’єднань і дані закритих баз зловмисники реалізовували замовникам за грошову винагороду.

Відзначається, що обшуки проводилися на вулиці Васильківській, 23 у Києві (за цією ж адресою знаходиться офіс Медведчука), за адресами офісних приміщень охоронної компанії, детективного агентства і місцем проживання фігурантів провадження.

Зараз одному із співзасновників детективного агентства оголошено про підозру.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com