Окупанти стягнули кілька підрозділів у Харківську область, щоб не дати ЗСУ просуватися до кордону з Росією – генштаб

11.05.2022, 10:01
119400

На Слобожанському напрямку ворог діє угрупованням, що складається з окремих підрозділів 6-ї загальновійськової армії Західного військового округу, 41-ї загальновійськової армії Центрального військового округу, берегових військ балтійського та північного флотів. Їхня мета – не допустити просування ЗСУ до українсько-російського кордону.

Про це повідомляють у Генштабі ЗСУ.

“Окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на недопущенні подальшого просування українських військ у напрямку державного кордону України, здійснюють ведення розвідки підрозділів Сил оборони на північ та північний-схід від міста Харків”, – йдеться в повідомленні.

На Ізюмському напрямку угруповання окупантів зі складу окремих підрозділів 1-ї танкової армії та 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу, 29-ї, 35-ї, 36-ї загальновійськових армій та 68-го армійського корпусу Східного військового округу та повітряно-десантних військ зосереджують основні зусилля на завданні вогневого ураження підрозділам ЗСУ у визначеному районі.

Аби приховати справжні цифри, у Російській Федерації записують убитих військових до списку “безвісти зниклих”. Тіла загиблих окупантів складають на імпровізованих звалищах. Оскільки “двохсотих” багато, то гори трупів сягають двох метрів заввишки. Про це свідчать, зокрема, і телефонні розмови росіян, які перехопила Служба безпеки України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com