Опитування: третина українців була без роботи останнім часом

3.11.2019, 15:52
50241

Протягом останніх трьох років 31% українців більше трьох місяців не мали роботи або шукали її, тоді як 64% українців в такій ситуації не були. Про це свідчать дані опитування компанії Research & Branding Group, опубліковані в неділю, 3 листопада.

Читайте також: Президенту Зеленському довіряють майже 80% українців – соцопитування

Частіше за інших вікових категорій в ситуації безробіття опинялася молодь до 30 років, сільські жителі, а також жителі західних і південних областей.

За даними опитування, переважна більшість українців (86%) в даний час не займаються пошуком роботи, тоді як шукають роботу 14% жителів країни.

Частка зайнятих пошуком роботи трохи більше серед чоловіків, ніж серед жінок, а також серед українців до 40 років. Залежно від місцевості і регіону проживання трохи більше пошуком роботи зайняті сільські жителі, а також жителі Півдня і особливо Заходу України.

Опитування проводилося в період з 7 по 16 вересня 2019 року серед 2001 респондента по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Метод опитування – особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Максимальна похибка вибірки – 2,2%.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com