Під Херсоном під час батьківських зборів батьки побили заступника директора ліцею

3.09.2021, 08:30
100118

У селі Благодатне Херсонській області на подвір’ї навчального закладу під час батьківських зборів між батьками і вчителем стався конфлікт, який закінчився рукоприкладством.

Про це повідомляє “Херсон Типовий“.

Інцидент стався ввечері 31 серпня на території місцевого ліцею. Батьки посварилися з заступником директора і хтось із них ударив жінку так, що та втратила свідомість.

Читайте також: В Україні спалах африканської чуми свиней: введено карантин

Зараз цією справою займаються правоохоронці.

В.О начальника відділення Нацполіціі в селищі Білозерка Іван Пастух підтвердив, що в поліцію звернулася заступник директора ліцею щодо побиття. Матеріали внесли в ЕРДР по ст. 125 УK Укpaіни (нанесення легких тілесних ушкоджень).
“Встановлюються обставини події, проводиться опитування свідків”, – сказав Пастух.

У відділі освіти та гуманітарного розвитку Чорнобаївського сільської ради, до складу якої входить село Благодатне, інформацію про конфлікт в навчальному закладі ТСН.ua підтвердили.

“Про факт побиття мені невідомо. Мене на місці не було. Це сталося близько 19 години вечора, в неробочий час. Батьки і вчителі збиралися у дворі за парканом установи. Причина конфлікту – батьки не хотіли, щоб один з вчителів був класним керівником класу, де навчаються їхні діти. Ми розбираємося в ситуації, що склалася. Також працює поліція “, – сказав по телефону ТСН.ua керівник відділу освіти Олег Касаткін.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com