Піца і ще 9 продуктів, які допоможуть швидко скинути зайву вагу

23.02.2024, 20:03
154659

Лікарі назвали перелік продуктів, які допоможуть швидше схуднути. До списку потрапили неочікувані види їжі.

Читайте також: В Україні падають показники народжуваності

Які продукти допомагають швидко скинути зайву вагу

Заправка для салатів. Якщо овочевий салат заправити оливковою олією та яблучним оцтом, така вітамінна бомба допоможе швидко скинути зайву вагу. І ще за умови регулярного вживання покращиться метаболізм і зійдуть зайві жирові відкладення на талії.

Легкі діп-соуси. Це соуси, що подаються до закусок, вони можуть бути приготовані на основі хумусу, каперсів чи йогурту. Ці соуси є додатковим джерелом білка, тому прекрасно допоможуть забезпечити організм безцінною речовиною і компенсують тваринний білок.

Супи. Тут ідеться про легкі супи на основі овочевого чи курячого бульйону. Така страва забезпечить організм всіма необхідними корисним мікроелементами і не шкодитиме вашій фігурі.

Попкорн. Така корисна і малокалорійна закуска чудово підійде для вечірнього перекусу. Для смаку попкорн можна присипати різноманітними травами чи приправою на основі природних складників.

Піца. Якщо піца виготовлена з борошна, що має висівки чи цільне зерно, вона стане прекрасним помічником у схудненні. Також є рецепти тіста із сиру, нуту, цвітної капусти, яке стане прекрасним джерелом білка та клітковини.

Білковий омлет. Дієтологи рекомендують готувати омлет із одного цілого яйця і кількох білків. Така страва містить у своєму складі багато протеїну, тому буде вкрай корисною для схуднення.

Котлети з овочів та курятини. Для того, аби котлети були менш калорійними, в них можна додавати різноманітні овочі. І у вас вийде смачна і дієтична страва, яка прекрасно наситить організм. Найкраще у курячі котлети додавати цвітну капусту, яка містить багато рослинної клітковини.

Яблучне пюре. Таку страву можна вживати як самостійно на десерт, так і використовувати для випічки.

Макарони з бобових культур. На макаронах також можна схуднути. До таких належать фунчоза, спіральки із гороху, спагеті з нуту тощо. Вони низькокалорійні, але містять багато клітковини, рослинного білка й вітамінів.

Олійний спрей замість звичайної олії. Якщо ви готуєте щось на олії, легко не розрахувати й переборщити з продуктом. У таких випадках краще використовувати спрей на основі олії, так ви знизите кількість калорій у смаженій їжі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com