Племінник Ольги Сумської актор В’ячеслав Хостікоєв відверто розповів про конфлікти із зірковими родичами

26.06.2024, 21:00
160834

Український актор, зірка комедії “Скажене весілля-3” В’ячеслав Хостікоєв відверто розповів про серйозний конфлікт зі знаменитою тіткою, акторкою Ольгою Сумською.

Читайте також: Ірина Білик закохалася: хто той чоловік, що полонив серце співачки?

Стосунки родини зіпсувалися на початку цього року. Тоді Хостікоєв висловився про сестру Антоніну Паперну, яка живе в Росії та мовчить про війну в Україні. Ольгу Сумську образили слова племінника і вона різко на них відреагувала. Як зізнався Хостікоєв у програмі “ЖВЛ представляє” стосунки налагодити не вдалося. За його словами, вони просто не хочуть йти на зустріч одне одному та порозумітися.

Ольга Сумська з донькою Антоніною Паперною

Хоч Хостікоєв говорить, що вже відпустив ситуацію і думка про конфлікт йому не болить, однак він був би лише радий, аби в майбутньому їм вдалося знайти спільну мову.

“Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися, було б непогано. Для мене це вже так не болить, бо я просто це прийняв. Воно просто так має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Я гадаю, що хай воно залишається так, як є”, – поділився актор.

До речі, В’ячеслав Хостікоєв розповів про свою акторську кар’єру. Він зізнався, що нині не знімається в стрічках та хоче взяти паузу. Актор планує присвятити час, аби удосконалити акторські вміння, зокрема, в дубляжі. Артистові подобається ця діяльність і він хотів би присвятити себе цій справі.

“Я зараз поки що не знімаюся певний час. Я хочу певну паузу взяти. Я зараз працюю над своєю акторською майстерністю саме в дубляжі, це моя власна акторська лабораторія”, – додав актор.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com