Подоляк: Російська пропаганда відкрито закликає вбивати українців

6.04.2022, 22:33
116869
Російська пропаганда сьогодні увійшла до найбільш запеклої та токсичної фази по відношенню до держави Україна та безпосередньо до її жителів.

Про це розповів радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, повідомляє телеграм-канал “Україна 24”.

Відверта ненависть до України, наростання закликів убивати й убивати українців. Ключова теза – Україна має бути знищена під будь-яким приводом. Ключовим спікером несподівано став екс-президент Медведєв, який уже пішов далі та пропонує зробити росію від Лісабона до Владивостока. Непрямо поки що. Проте стара рожева мрія перших російських комуністів теж реінкарнувала…“, – повідомив радник голови ОП.

Читайте також: Мешканка Бородянки після пережитого голоду і терору окупантів розповіла, як російські солдати катували її сусіда (фото)

На думку Подоляка, за цією медійною стратегією нагнітання стоїть заступник керівника Апарату президента Росії Олексій Громов. Він же є автором негласної концепції “Україна – держава, якої не існує”.

Істерія у Росії

Своїм громадянам Москва намагається не показувати реальних втрат в Україні, а також ховаються факти про звірства її солдатів у Київській області. Найбільший пошуковик Російської Федерації “Яндекс” замість актуальних фото за запитом “Буча” виводив картинки мирного міста до вторгнення окупантів.

Машина зі створення фальсифікацій також продовжує працювати у Росії. Стало відомо, що пропагандисти показали “трофей”, нібито захоплений військовими РФ у Маріуполі, – посвідчення працівника МВС України. Але виявилося, що цей документ підписав… Міністр внутрішніх справ Української РСР, який, до того ж, уже помер.

Центр протидії дезінформації при РНБО раніше викрив фейк про те, що “народна міліція ДНР” нібито отримала ноутбук українських військових з інформацією про цілі ударів у Донецьку.

______________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com