Погода на 5 грудня: на сході України сніжитиме

5.12.2019, 09:50
55627

Сьогодні, у четвер, 5 грудня, на сході Україні очікується сніг, температура повітря вдень подекуди до +5. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читайте також: Гороскоп на 5 грудня: що зірки готують на сьогодні усім знакам Зодіаку

“5 грудня без опадів, лише у східних, вночі також у Чернігівській, Сумській та Полтавській областях місцями невеликий сніг. На дорогах країни, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер переважно західний, 5−10 м/с. Температура вночі 4−9°, Карпатах до 12° морозу, у північних, Волинській, Рівненській областях 0-5° морозу; вдень в Україні 0−5° тепла, у східних областях 1−3° морозу”, − сказано у повідомленні.

Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що Україна перебуватиме під впливом чорноморського антициклону, тому сьогодні опади малоймовірні, “лише хвіст далекого вологого фронту черкне по Луганщині та Харківщині”.

У Києві четвер буде сухим, вночі підмороженим, −1−3 градуси, вдень очікується +2+4 градуси. Вітер південно−західний, 3−8 м/с.

“Найближчими днями опадів в Україні не видно, вночі градуси особливо не поміняються, вдень злегка потепліє. Суха погода з невеликим морозом вночі та “плюсами” вдень − практично ідеальна груднева ситуація, щоб тимчасово відволіктися від бурчання на “не таку” погоду і зайнятися чимось конструктивним”, − відзначила Діденко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com