Покриваємо ідеально тоном обличчя: маленька хитрість

17.03.2024, 23:00
155874

Зробити ідеальний макіяж – завдання із зірочкою, особливо коли йдеться про нанесення тонального покриття. Замість звичайних спонжів можна використати популярний beauty blender – його овальна форма дає більш якісне покриття.

Читайте також: Нові тренди сумок 2024 року: акцент на кольорі та нестандартній формі

Однак лише правильно підібраного засобу для нанесення макіяжу замало. Експерти розповіли, як досягти ідеального покриття.

Секрет ідеального тону

Візажисти кажуть, що є дуже простий лайфхак, який в рази полегшить та покращить процес нанесення тону на обличчя – потрібно просто попередньо покласти б’юті-блендер у морозилку.

Ідея полягає в тому, що холодна температура б’юті-блендера може допомогти зменшити набряклість, заспокоїти шкіру та забезпечити ефект охолодження.

Покрокова інструкція

Для початку вам потрібен чистий і якісний спонж б’юті-блендер. Вимити забруднений спонж можна вручну з м’яким милом і теплою водою. Плями, які не змиваються, є однією з ознак того, що інструменти для макіяжу застаріли, тож експерти радять викинути спонж, якщо звичайне ручне вимивання не допомогло.

Намочіть чистий спонж та відіжміть заву воду – потрібно, щоб він був повністю просочений, але не мокрий.

Тепер настав час покласти ваш б’юті-блендер у морозилку принаймні на годину.

Нанесіть рідкий або кремовий засіб для макіяжу на обличчя та розподіліть його за допомогою холодного спонжа. Заморожена поверхня повинна рівномірно розподілити продукт, не поглинаючи його та не псуючи нанесення.

Заморожені спонжі також допоможуть ефективніше закріпити макіяж, тож візажисти кажуть, що цей популярний лайфхак дійсно працює.

Важливі застереження

По-перше, зверніть увагу на якість б’юті-блендера. Високоякісний спонж виготовлений із міцних матеріалів, які без проблем витримають процес заморожування та розморожування. Але якщо ви працюєте з дешевим косметичним спонжем, лайфхак може не подіяти. Бюджетні варіанти можуть тріснути, розвалитися або втратити форму під впливом сильного холоду.Наступний нюанс – чутлива шкіра. Якщо у вас часто виникають реакції на шкірі через перепади температури, заморожування спонжа – точно не найкраща ідея.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com