Польща збирається побудувати стіну на кордоні з Білоруссю

23.08.2021, 21:28
99369

Польща збирається на кордоні з Білоруссю побудувати новий міцний паркан висотою 2,5 м. Про це повідомив міністр національної оборони Польщі Маріуш Блащак на своїй сторінці в Twitter, передає УНН.

Читайте також: У Черкаській області сталося масове зіткнення ветеранів АТО і поліції: їхали до Зеленського (фото, відео)

Цитата

“На кордоні з Білоруссю буде побудований новий міцний паркан висотою 2,5 м. На допомогу прикордонній службі буде залучено більше військовослужбовців. Незабаром я представлю подробиці подальшої участі Польських збройних сил”, – написав Блащак.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що Польща зміцнює кордон з Білоруссю, щоб захиститися від напливу мігрантів з Іраку, Сирії та Афганістану, які намагаються потрапити до ЄС з цієї країни. Як повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак, до посилення охорони кордону залучили понад 900 польських військовослужбовців.

Глави МВС країн ЄС узгодили нові заходи

Через потік мігрантів з Білорусі в ЄС міністри внутрішніх справ країн Євросоюзу узгодили нові заходи. Під час відеоконференції 18 серпня вони домовилися про відправку в Литву, Латвію і Польщу додаткових груп експертів, а також технічного обладнання, повідомив глава МВС Словенії Алесь Хойс. Він також зазначив, що Єврокомісія повинна надати більше коштів на боротьбу з нелегальною міграцією.

Група з 12 білоруських прикордонників, яка супроводжувала більше 30 нелегальних мігрантів, які мали намір проникнути на територію Литви, 17 серпня порушили держкордон Литви. На місці інциденту перебували литовські прикордонники, які перешкодили переходу кордону нелегалами.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com