Поїздки на BlaBlaCar стануть дорожчими для українців: що сервіс підготував для пасажирів

3.11.2021, 10:01
104258

Тепер на сервісі BlaBlaCar для пасажирів з’явиться комісія під час онлайн-бронювання поїздки. Для водіїв сервіс залишиться незмінним

Незабаром поїздки на BlaBlaCar стануть дорожчими для українців. Все через те, що пасажири будуть змушені платити комісію під час бронювання поїздки на платформі.

Про це розповів CEO і співзасновник BlaBlaCar Ніколя Брюссон в інтерв’ю “РБК-Україна Авто”.

Незабаром популярний сервіс пошуку попутників для автомобільних поїздок BlaBlaCar стане платним для користувачів в Україні.

Читайте також: Автобус виїхав на тротуар та зніс кілька стовпчиків: у Львові під час руху раптово помер водій маршрутки (фото)

“Стратегічне рішення про перехід карпулінга BlaBlaCar в Україні на платну основу вже ухвалено, залишилося визначитися з датою. У будь-якому випадку, це не за горами — серед варіантів ми розглядаємо грудень 2021 року або лютий-березень 2022-го”, – сказав він.

Тепер на сервісі BlaBlaCar, для пасажирів з’явиться комісія під час онлайн-бронювання поїздки. Варто зазначити, що цей збір буде повернено, якщо водій або пасажир скасовують поїздку. Оплата за саму поїздку буде здійснюватися як і раніше – готівкою безпосередньо водієві.

Для водіїв на BlaBlaCar нічого не зміниться, для них користування сервісом залишиться безкоштовним.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com