Пристайко може стати послом України у Великій Британії

4.06.2020, 16:32
74531

Верховна Рада звільнила Вадима Пристайка з посади віцепрем’єр-міністра з євроінтеграції. Однак у “Слузі народу” вже обговорюють нове призначення дипломата.

Читайте також: Верховна Рада призначила Олександра Ткаченка міністром культури

Заступниця голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук в ефірі 24 каналу сказала, що ймовірно Пристайка призначать на посаду посла України у Великій Британії.

“Ми на фракції обговорювали, яка може бути наступна посада Пристайка, бо ми його цінуємо, як фахового дипломата. Є ідея, щоб він очолив дипломатичне представництво у Великій Британії. Велика Британія вже не є країною Євросоюзом, але є нашим дуже важливим партнером. Я думаю, що Вадим Пристайко посилить співпрацю між нашими країнами”, – пояснила Кравчук.

Вона також розповіла про нову віцепрем’єр-міністерку Ольгу Стефанішину. За її словами, вона є безумовно професіоналкою і фаховою юристкою, яка зможе допомогти бізнесу, зокрема переглянути певні пункти асоціації з Євросоюзом у бік зміцнення українських інтересів.

Раніше глава парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявляв, що Вадим Пристайко сам озвучив бажання стати послом України у Великій Британії. Саме це стало однією з причин звільнення його з посади віцепрем’єр-міністра.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com