Притула розповів про свої взаємини із Зеленський

15.07.2019, 14:32
33177

Відомий шоумен, а тепер – кандидат у депутати Сергій Притула зазначив, що знає президента Володимира Зеленського із 2001 року.

Читайте також: Притула зробив несподіваний подарунок Мураєву у студії “Право на владу” (відео)

Про це, а також про свої враження від свого колеги “по цеху” Володимира Зеленського він розповів в інтерв’ю “Українській правді”.

На запитання про те, який Зеленський у житті, поза медійним образом, Притула відповів, що не готовий дати таку оцінку, оскільки перетинався з ним суто з робочих питань.

Шоумен також зазначив, що саме він був тією людиною, яка займалася організацією перших концертів “95 кварталу” в Тернополі.

“На початку нульових я активно займався організацією концертів у Тернополі і частково по Західній Україні. Я був тією людиною, яка робила перші концерти “95 кварталу” у Тернополі, потім допомагав їм із туром по Західній Україні”, – розповів Притула.

Також телеведучий схвально відгукнувся про Зеленського як про лідера студії “Квартал 95” і бізнесмена, який, на його думку, “пахав, як кінь”, “робив все можливе для того, щоб його колектив опинився в топі українського шоу-бізнесу і не тільки українського”.

Читайте також: Вдалий день народження: Сергій Притула зламав ногу на “своє свято” (фото)

“Як лідер колективу він відверто викликав у мене велике захоплення і таке ж саме викликав як бізнесмен. Тому що Зеленський створив найуспішніший гумористичний продакшн Центрально-Східної Європи. Це очевидно”, – поділився своїми враженнями Притула.

За словами шоумена, саме наполегливість Зеленського – те, що зробило цю машину (потужний продакшн у гуморі) дійсно величезною.

“Наскільки ця наполегливість Зеленського буде знаходити відображення в його роботі як політичного діяча, як гаранта Конституції – про це міркувати не беруся, тому що якогось суспільного діяча і політика Зеленського я не знав так само, як і 100% населення цієї країни”, – додав Притула.

итайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com