Путін через провал війни в Україні перестав прислухатися до думки своїх спецслужб – ЗМІ

22.03.2022, 15:46
115306

Оскільки вторгнення в Україну пішло не за планом, президент Росії Володимир Путін перестав довіряти та прислухатися до своєї розвідки.

Читайте також: “Морпіхи” РФ, що мали десантуватися біля Одеси, знищені – речник оперштабу

Про це пише Forbes з посиланням.

Так, за словами одного експерта, Путін вирішив, що він сам є найінформованішою людиною у питанні України. Більше того менш ніж за чотири тижні Путін вжив каральні заходів проти людей з ФСБ, яких він знає особисто. Йдеться про генерала Сергія Беседу та іншого офіцера спецслужби, якого взято під домашній арешт, та заступника начальника Національної гвардії Романа Гаврілова, якого відправили у відставку.

Водночас в інтерв’ю “Spiegel” експерт у сфері російської розвідки Андрій Солдатов розповів, війна в Україні почалась з того, що Путін публічно принизив голову зовнішньої розвідки Сергія Наришкіна.

Зазначається, що усі ці випадки пов’язані з тим, що війна в Україні пішла не так, як розраховували окупанти, а в Кремлі в усьому звинувачують саме розвідку. І саме через це, говорить Солдатов, Путін припинив прислуховуватися до розвідки, оскільки переконаний, що сам “знає” більше про Україну ніж усі інші.

“Серед усіх людей в апараті безпеки, він, вочевидь, прислухається лише до міністра оборони Шойгу і ще може до секретаря Ради безпеки Патрушева”, – додав Солдатов.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com