Путін прикинувся “миротворцем” і виступив за створення незалежної Палестини

13.10.2023, 15:33
148217

Президент Росії Володимир Путін зробив заяву про “вирішення палестино-ізраїльського конфлікту” та виступив за створення незалежної Палестини зі столицею у Східному Єрусалимі.

Читайте також: Під час висадки в Криму один із розвідників потрапив у полон: деталі

Про це російський диктатор сказав на засіданні Ради очільників держав СНД.

Коментуючи вирішення конфлікту на Близькому Сході, який виник після нападу на Ізраїль з боку палестинських бойовиків ХАМАС, Путін узявся розповідати про необхідність “зупинення кровопролиття”.

На тлі інформації від ГУР Міноборони України про російський слід у нападі ХАМАСу на Ізраїль, очільник Кремля цинічно заявив, що потрібні колективні зусилля на користь якнайшвидшого припинення вогню та стабілізації обстановки.

“Хотів би наголосити: Росія готова до координації з усіма конструктивно налаштованими партнерами. Ми виходимо із безальтернативності вирішення палестино-ізраїльського конфлікту шляхом переговорів. Їхньою метою має стати реалізація ООНівської формули двох держав, що передбачає створення незалежної Палестинської держави зі столицею у Східному Єрусалимі, яка існує у мирі та безпеці з Ізраїлем“, – розповів Путін.

Він, щоправда, визнав, що Ізраїль “зазнав безпрецедентної за своєю жорстокістю атаки. І, звичайно, має право на захист”.

“Потрібно потурбуватися про вирішення цього питання мирними засобами. У цій ситуації, в цьому місці, мені здається, альтернативи просто не існує”, – зазначив російський диктатор, прикидаючись “миротворцем”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com