Путін зробив гучну заяву про “червоні лінії” та “загрози з території України”

30.11.2021, 17:02
106129

Президент Росії Володимир Путін заявив, що “червоні лінії” –  це створення загроз для РФ з території України. Російський лідер неодноразово заявляв, що розширення інфраструктури НАТО на територію України означало б для Москви перетин її “червоних ліній”.

Читайте також: У Путіна заявили про “дуже тривожну” ситуацію на Донбасі

Про це у вівторок, 30 листопада, пише Reuters.

Раніше речник російського президента Дмитро Пєсков заявив, що розширення інфраструктури НАТО на території України означатиме для Москви перетин “червоних ліній”. За його словами, президент Росії Володимир Путін неодноразово обговорював це з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Своєю чергою міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відповів президенту Росії Володимиру Путіну. За його словами, “червоні лінії” Путіна обмежуються територією РФ. “З нашого боку російсько-українського кордону ми самі розберемося, що нам робити в інтересах українського народу і безпеки України та Європи”, – написав Кулеба.

Також в Міністерстві закордонних справ відреагували на заяву Кремля про те, що “існування розділеної Європи не відповідає інтересам Росії, а вступ України до НАТО став би найгіршим сценарієм”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com