“Російські війська самі почнуть відходити з України”: Арестович назвав приблизні терміни

18.06.2022, 15:31
122202

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович запевнив, що одного разу на фронті відбудеться перелом і російські війська почнуть відходити з української території самі, як відходили з-під Києва, Сум і Чернігова.

Читайте також: Макрон розповів, за якої умови поїде до Путіна

У російських окупантів виникне відчуття безглуздості того, що відбувається.

Про це Арестович розповів у розмові з російським юристом, правозахисником Марком Фейгіним 17 червня.

“Мова піде про звільнення всієї нашої території воєнним шляхом, у крайньому разі, до лінії 23 лютого. Тому що одного разу відбудеться перелом і російські війська почнуть відходити з української території самі, як відходили з-під Києва, Сум і Чернігова. Наче не отримавши повний воєнний розгром, але розуміючи безперспективність, почнуть відходити“, – розповів радник голови ОП.

“Вони вже близькі до межі насичення. Зараз, звичайно, вони підзібрали ресурси і ломанулися на Слов’янському та Попаснянському напрямках. Але зауважте, Херсонська – обороняється, Запорізька – стоїть і ресурсів туди вже не вистачає. Не вистачає резервів“, – зазначив Арестович.

Він також спрогнозував приблизні терміни, коли російські війська почнуть відходити з українських територій.

“Ну, ще трішки, ще якісь строки. Можна сказати – 2-3 тижні, насправді – ні, там більше буде, можливо місяць-півтора. Але вони зупиняться. І тоді виникне відчуття (в окупантів – ред.), дуже важливе з ідеологічного погляду, і з погляду перемоги в ментальному просторі – безглуздості того, що відбувається”, – сказав радник керівника ОП.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com