Росія не може перемогти ЗСУ, а тому залякує населення терористичними методами війни – Генштаб

11.03.2022, 20:15
114225

Російські окупанти не можуть досягти поставлених цілей, а тому існує висока ймовірність посилення Російською Федерацією терористичних методів ведення бойових дій.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Йдеться про нанесення ракетно-бомбових ударів по об’єктах цивільної інфраструктури, житловим районам, залякування місцевого населення, проведення інформаційних, психологічних акцій з метою підриву довіри населення до представників державної влади на місцях, поширення дезінформації, захоплення місцевого населення у заручники.

Разом з тим частини та підрозділи окупаційних військ не полишають спроб продовжити наступ на всіх напрямках. Для цього проводять заходи з формування та злагодження резервів на території Російської Федерації. Значна частина російських підрозділів відновлюють боєздатність. Противник намагається налагодити логістичне забезпечення частин та підрозділів, що ведуть бойові дії.

“Російські окупанти продовжують проводити повітряну розвідку позицій наших військ у Донецькому, Таврійському, Південнобузькому та Бессарабському операційних районах”, – йдеться у повідомленні.

Також з метою втягування Республіки Білорусь у війну проти України противник вдається до провокативних дій. За наявною інформацією авіація ВКС РФ нанесла удар по населених пунктах на території Республіки Білорусь, що поблизу державного кордону України. З метою маскування Російська Федерація здійснила атаку з повітряного простору України.

“Збройні Сили України у тісній взаємодії з іншими складовими сектору безпеки і оборони дають гідну відсіч окупантам, завдаючи йому значних втрат в живій силі та військовій техніці. Морально-психологічний стан противника вкрай низький. Його деморалізовано, на окремих окупанти здаються у полон. Разом переможемо! Слава Україні”, – йдеться у повідомленні.

__________________________________________________________________________________

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com