Росія не може виробляти ракети: в МВС повідомили, коли агресор знизить інтенсивність ударів

30.06.2022, 19:32
123039

Російські окупанти не зможуть дуже довго завдавати масованих ракетних обстрілів по території України. Так, інтенсивність ворожих ракетних ударів може зменшитися через один-два місяці.

Читайте також: “Розповідають людям про відновлення житла”: у Маріуполі окупанти розпочали будівництво військової бази

Росія змінила стратегію війни і посилила обстріли цивільної інфраструктури. Воєнною операцією де-факто керує сам президент РФ Володимир Путін.

Про це розповів радник голови МВС України Вадим Денисенко у прямому ефірі спільного інформаційного марафону UAразом на українських телеканалах 30 червня.

Він зауважив, що в Росії закінчуються запаси ракет.

“І опосередковано про це говорить те, що вони (росіяни – ред.) почали просити снаряди у Білорусі, і 20 вагонів зі снарядами позавчора виїхали з Білорусі на територію РФ”, – сказав радник міністра.

У цьому контексті він також звернув увагу на є санкції, адже вони обмежують виробництво російських ракет. Усе тому, що військово-промисловий комплекс цієї країни на 80% залежить від імпортних мікросхем, які неможливо замінити.

“Наразі росіяни фактично не мають можливості виробляти нічого нового через відсутність електроніки. На поверхні це, звичайно, авто і фактично зупинка усього автопрому. Для нас важливіше – те, що вони фактично не можуть виробляти ні нові ракети, ні нове обладнання”, – пояснив Денисенко.

Водночас він застеріг, що поки РФ має запаси ракет, то битиме по території України. Аби захиститися, треба будувати ешелонну систему оборони та мати достатньо техніки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com