Росіяни в Каховці вигадали новий привід для репресій: у ЦНС звернулися до українців

13.02.2023, 16:03
135849

Російські війська створили чатбот, щоб прихильники країни-агресорки РФ могли доносити на її противників, зокрема партизанів, в тимчасово окупованій Каховці, а загарбники таким чином хочуть отримати черговий привід для нових репресій проти громадян України.

Читайте також: Прикидалися патріотами України: ексрозвідник заявив, що СБУ очолювали “кілька агентів Росії”

Про це інформує Центр національного спротиву.

У ЦНС повідомили, що окупанти в Херсонській області чудово усвідомлюють реальний ступінь їхньої підтримки серед місцевих жителів. Тому вони й надалі намагаються розшукувати тих, хто входить до підпілля.

Так, російські військові викрадають українців за будь-які виявлені “прояви нелояльності” щодо них.

Зазначається, що одним із механізмів виявлення підпілля для окупантів стають анонімні доноси. Для цього на тимчасово захоплених територіях створюються спеціальні чатботи.

“Такий створили й для міста Каховка, то ж кожен мешканець України може зайти й заспамити його. Для цього необхідно перейти за посиланням“, – закликали в ЦНС.

У Центрі нацспротиву нагадали, що раніше рух “Жовта стрічка” запустив власний чатбот “Разом”, де можна дізнатися інструкції щодо поширення української символіки на тимчасово захоплених військами РФ територіях України.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com