Розкрадали гумдопомогу для Збройних сил: у Вінницькій області затримали трьох жінок

19.03.2022, 14:31
114983

У Вінницькй області поліція затримала трьох жінок, які розкрадали гуманітарну допомогу для Збройних сил України та переселенців.

Читайте також: Anonymous оголосив про безпрецедентні атаки на російські сайти

Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

Зазначається, що у Калинівці правоохоронці “на гарячому” затримали місцевих мешканок. Вони намагались викрасти з центру збору гуманітарної допомоги речі, зібрані для військових та біженців. Підозрювані працювали в будинку культури. Саме там збирали допомогу.

Жінок затримали, коли вони вантажили до автомобіля свого родича продукти харчування, предмети гігієни та товари першої необхідності. Автомобіль вилучили та відправили на арештмайданчик.

Усіх причетних до крадіжки затримано у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину за статтею “замах на крадіжку”. Їх помістили до ізолятора тимчасового тримання.

До слова, відповідно до останніх змін в законодавстві, посилено відповідальність за вчинення майнових злочинів. Так, будь-які крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, прирівнюються до важких злочинів, за що передбачено покарання до восьми років позбавлення волі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Підписуйтесь також на наш телеграм-канал УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com