Сім’я Мірошниченків всиновила ще одну дитину

27.06.2024, 14:00
160847

Відомий український ведучий Тімур Мірошниченко та його дружина Інна вчетверте стали батьками. Подружжя вдочерило ще одну дитину.

Читайте також: Нарешті вся сім’я в зборі: телеведучі Мірошниченки забрали усиновленого хлопчика додому

Два місяці тому дружина телезірки вперше повідомила про бажання взяти у свою родину ще одного малюка. І ось лише зараз зірковому подружжю це вдалося. Вони вже встигли поділитися першими кадрами з дитиною.

Тімур та Інна, як і планували, вдочерили дівчинку, ймовірно, віком від 8 до 10 років. На відео, яке вони опублікували в Instagram, чоловік та дружина йдуть один одному на зустріч і через мить в кадрі з’являться їхня названа донечка. Обличчя дівчинки пара вирішила поки що не показувати і тому вона стояла спиною до камери. Інна підіймає донечку на руки, а Тімур ніжно обіймає кохану та дитину.

“+1”, – лаконічно підписала відео Мірошниченко.

Підписники вже встигли привітати зіркову родину з поповненням. Серед коментаторів чимало українських зірок, які висловили свою радість та повагу до Мірошниченків:

“Вітаю! Ви неймовірні”, – акторка Катерина Кузнецова

“Вітаю вас! Разом, нарешті! Цікаво що майже в цей час рік тому у вас зʼявився Марсель. Нехай всі адаптації пройдуть легко! Любові, натхнення і сил усій Вашій великій родині!” – ведуча Валентина Хамайко

“До сліз. Дякую вам за ще одне врятоване дитяче життя!” – співачка Світлана Тарабарова

“Всиновили ви, а плаче половина ваших підписників. Вітаю вашу неймовірну родину”

До слова, наразі подружжя виховує 6-річну доньку Мію, 5-річного Марка та всиновленого 3-річного Марселя, який з’явився у їхній родині приблизно рік тому.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com