Скарби митникині Кіри Миранюк: або як Кирило Шевченко зміг вивезти 5 млн$

21.01.2023, 09:04
134533

Привідкриваємо завісу, щодо того, хто на Львівщині покривав оборудку з вивезенням 5 млн доларів США з України напередодні нового року.

Читайте також: Вучич заявив, що песимістично налаштований щодо вступу Сербії до Євросоюзу

За даними телеграм-каналу «Держмитслужба» саме зміна Кіри Миранюк випустила «президента» Федерації боксу Кирила Шевченка, який вивіз в багажнику 5 млн доларів США.

Від управління боротьби з контрабандою Львівської митниці на зміні були присутні: Ликов, Кіра, Замрій, Іванків.

Дана зміна митників заступила на чергування о 20:00 28.12.2022р. та здала чергування о 8:00 ранку 29.12.2022р.

Кирило Шевченко вивіз цю валюту з України на автомобілі Volvo s60 з державним реєстраційним номером АА4400РВ. Транспортний засіб перетнув митний кордон України о 3 годині ночі 29.12.2022 року.

Супроводжували незаконне вивезення валюти в особливо великих розмірах з України, зі сторони ДПСУ особисто заступник командира Львівського прикордонного загону — начальник головного оперативно розшукового відділу Роман Писарчук, зі сторони Львівської митниці посадовець УБК та ПМП Ликов, який є довіреною особою, схематозника, в.о. заступника начальника Львівської митниці Юрія Приходька, на прізвисько «Студент».

Читайте також: Соловйов в істериці заявив, що РФ слід ввести війська до Берліна і Парижа

Кіра Володимирівна не купляє дорогих авто, немає нерухомості, але от статки матері – Ольги.

Мама Кіри є фізичною особою-підприємцем, готує водіїв транспортних засобів з 2015 року. Але тим не менш має у власності 3 земельних ділянки, будинок і квартиру у Львівській області, по квартирі у Львові, Донецьку, Сумській областях і ще у Кривому Розі.

Повідомляється, що Львівська квартира Кіриної матері знаходиться в ЖК Greenville House. Сучасний популярний комплекс. Мінімальна ціна найменшої 1-кімнатної квартири на етапі забудови – 1,5 мільйона гривень. Також зазначається, що матір Кіри має квартиру у Львівській області в ЖК Avalon Holiday. Без сумніву сучасний комплекс. Двокімнатні квартири стартують від 2,2 мільйона гривень. Виявляється готувати водіїв прибутково. Мабуть по майну тобі підсказав колега Олег Будз, в нього також мама колекціонує нерухомість, але там трішки інший рівень.

Цікавий факт. Сестра Кіри – Яна, дружить з донькою одіозного митника Романа Рифяка.

Чому Кіра не помітила як Шевченко вивіз 5 мільйонів доларів? У Кіри є звичка не помічати певні речі.

Наприклад, не помічати відкрите виконавче провадження за заявою Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури. Кіра, ти ж старша зміни на ВМО, розрахуйся, це ж не ті гроші, щоб ігнорувати, ми підкажемо. Номер виконавчого провадження – 70765138, виконавець – Жорноклей Олег Андрійович.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com