Солістка KAZKA вразила розтяжкою, показавши шпагат (ФОТО)

28.08.2021, 10:30
99688

Солістка групи KAZKA Олександра Зарицька красива і талановита дівчина, яка неодноразово стикалася з булінгом і цькуваннями через свій зовнішній вигляд. На щастя, артистка знайшла в собі сили йти проти хейтерів і займатися тим, що подобається саме їй.

Зовсім недавно солістка молодої української групи вразила своїм зовнішнім виглядом після втрати 25 кілограмів, а тепер похвалилася вражаючою розтяжкою. 29-річна виконавиця стала однією з учасниць нового сезону “Танці з зірками”. Зараз вона активно займається з тренером і своїм партнером, ім’я якого поки що тримається в секреті.

 

Судячи з усього, Олександра Зарицька домоглася чималих результатів, оскільки її розтяжка говорить багато про що. В акаунті групи KAZKA дівчина поділилася вражаючим фотознімком. Саша позує в шкіряній спідниці, довгій червоній накидці, закинувши одну ногу на перила, тим самим продемонструвавши поперечний шпагат стоячи.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений KAZKA (@kazka.band)

Виконавиця привела в захват своїх численних фоловерів:

“Опа! Ось це так”, “Ось це растяжечка”, “Нічого собі”, “Бомба”, “Вогонь”, “Ось це ти даєш, красуня”, “Клас”, “Ого !!”, “Розтяжка вогонь” .

Судячи з усього, з булінгом Олександра Зарицька стикається не тільки в повсякденному житті, але і в робочому процесі. Нещодавно стало відомо, що танцор, якого приставили співачці для проєкту “Танці з зірками” зазначив, що не зможе з нею довго протриматися на шоу. Образившись, артистка попросила собі іншого партнера.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com