Соломія Вітвіцька похизувалась красивою фігурою в чорному купальнику

8.09.2021, 11:00
100501

Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька продовжує насолоджуватись відпусткою у США. Жінка активно публікує нові фото з відпочинку та показує, як проводить час

Джерело: Вона

На цей раз вона потішила шанувальників світлинами, на яких постала у красивому купальнику. Кадрами Соломія Вітвіцька поділилась на сторінці в Instagram.

Перед камерою відома телеведуча постала на тлі величезного басейну. Вона одягнула суцільний купальник чорного кольору, накинувши на засмагле тіло білосніжну накидку. Також свій образ жінка доповнила сонцезахисними окулярами.

Читайте також: Христина Соловій знялася для українського PlayBoy (ФОТО)

За словами Соломії Вітвіцької, вона зупинилась в одному з казино-готелів Лос-Анджелесу. А ще ведуча “ТСН” опублікувала фото, на якому зображена зі своїми подругами. Саме з ними жінка мандрує Каліфорнією.

Соломія Вітвіцька повідомила, що чудово проводить час та отримує велике задоволення від відпустки. На світлинах телеведуча демонструє красиву усмішку та ніжиться під сонцем.

Нові фото Соломії Вітвіцької сподобались багатьом шанувалльникам. Вони оцінили її стрункі форми тіла, засипавши приємними словами. А ще фанати побажали жінці завжди бути такою усміхненою та задоволеною.

Також не так давно Соломія Вітвіцька показала, як мандрує Каліфорнією маленьким літаком. Знаменитість запостила красиві фото, які зробила з висоти пташиного лету.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com