Стало відомо, де живе коханка Путіна – Аліна Кабаєва

26.07.2022, 10:20
124531

Коханка Путіна – ексгімнастка Аліна Кабаєва – вже давно перебуває під санкціями. Багато хто думав, що колишня олімпійська чемпіонка переховується в Європі, а в Москві з’являється рідко, але це не так

Навесні Кабаєва з’явилася на фестивалі художньої гімнастики “Аліна”, що відбувся у московському спорткомплексі “ВТБ Арена”

А на початку літа Аліна відвідала тренувальні збори в Сочі, організовані її благодійним фондом. Там же в Софі, спортсменка святкувала свій день народження, який, кажуть, провела з Путіним.

Де ж насправді живе пані Кабаєва зараз в ефірі Freedom розповів співробітник Фонду боротьби з корупцією Руслан Шаведдінов.

“Аліна сидить у Москві. Єдиний публічний захід з Аліною після вторгнення Росії до України — захід її спортивного фонду. Вона на ньому з’явилася. З дітьми позаймалася, посвітила каблучкою з діамантом на пальці і зникла, — сказав Шаведдінов. Коханка Путіна розуміє, що летіти до Швейцарії їй “не дуже бажано”.

Читайте також: Андрій Хливнюк показав, як змінилося обличчя за пів року служби: осколки та окопне життя не минули без сліду

У коментарі про Кабаєву пан Шаведдінов згадав і про розкішну яхту Путіна, яку було заарештовано в Італії після введення санкцій. Яхту “Шехерезада” названо на честь Аліни, яку в її найкращі спортивні роки теж так називали. Судно вартістю 700 мільйонів доларів заарештували на початку травня.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com