Стало відомо, як Арестович зміг виїхати з України

1.02.2024, 19:01
153560

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович зміг виїхати за межі України завдяки листу від Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Про це йдеться у матеріалах розслідування журналістського антикорупційного центру NGL.media.

Читайте також: Україна отримала великий транш допомоги від Японії: скільки грошей і на що вони підуть

“48-річний Олексій Арестович виїхав 4 вересня минулого року у Польщу через пункт пропуску Краківець-Корчова. За даними джерела NGL.media у прикордонній службі, підставою для його виїзду став лист Головного управління розвідки МО України”, – йдеться у публікації.

Зазначається, що протягом повномасштабної війни Арестович неодноразово виїздив за межі України, але завжди повертався. Дозвіл на виїзд він отримував не лише від ГУР, але також від голови Держприкордонслужби та Офісу президента.

Ані в ГУР, ані в ДПСУ не захотіли коментувати обставини останнього виїзду Арестовича, після якого він назад вже не повернувся. Не дав коментарів і сам блогер.

На підставі нещодавнього інтерв’ю Арестовича, опублікованого 24 січня, можна зробити висновок, що зараз він живе у Нью-Йорку. У тій розмові він стверджував, що виїхав з України законно, але не став розкривати деталі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com