Стерти з лиця Землі: Соловйов вимагає знищити країни Балтії після атаки дронів на Псков

30.08.2023, 16:31
145927

Кремлівський пропагандист Владімір Соловйов втратив клепку після атаки дронів на російський Псков. Рупор Кремля погрожує знищити країни Балтії.

Читайте також: У закритому форматі: Пригожина таємно поховали в Санкт-Петербурзі (фото)

Соловйов вирішив поділитися своїми “міркуваннями” про атаку дронів на Псков під час одного зі своїх пропагандистських ефірів, пише 24 Канал. За його словами, після удару дронів по аеродрому в Пскові є “ряд очевидних питань”.

Соловйов заперечив офіційну інформацію міноборони Росії

Пропагандисти, який втратив розум від люті, довго підбирав слова, щоб описати атаку дронів на Псков. Зокрема, він зауважив, що місто Псков розташоване поряд з кордонами НАТО.

Відповідно, Соловйов вирішив розвинути свої фантазії, мовляв, безпілотники нібито були запущені з країн Балтії. Цікаво те, що російська влада офіційно звинувачує Україну в атаці дронів.

Натомість пропагандист не вірить, що дрони могли долетіти до Пскова з України. Відтак, хвороблива фантазія наштовхнула Соловйова на думку, що дрони атакували Росію з території країн Балтії.

“З території Прибалтики? Знищити нах*ен Прибалтику, якщо так. Стерти з лиця Землі”, – кричав Соловйов, мов, зійшов з розуму. Зрештою, Соловйов поширює кремлівський наратив, мовляв, з Росією “воює” НАТО, а не Україна.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com