Строковиків, які вижили на затонулому крейсері “Москва”, знову відправляють на війну з Україною

21.06.2022, 11:02
122387

Строковики, які вижили на затонулому російському крейсері “Москва”, розповіли, що їх знову посилають на війну в Україну.

Читайте також: У МВС назвали “наступну реперну точку”, після якої Путін може оголосити мобілізацію в РФ

Їхні батьки просять прокуратуру завадити цьому.

Про це пише “Нова газета Європа“, у розпорядженні якої опинилося звернення до військової прокуратури Севастополя Комітету солдатських матерів, у якому йдеться, що строковиків-матросів з “Москви” всупереч обіцянкам досі не перевели на сушу.

Наразі, за даними батьків, вони утримуються на сторожовому кораблі “Ладний”, який було введено в експлуатацію у 1981 році. Рідні матросів стверджують, що корабель потребує ремонту та не дуже придатний для походів.

“Є інформація від військовослужбовців про подальший вихід у море для участі у СВО (спецоперації) корабля “Ладний” орієнтовно 30 червня. Просимо провести перевірку щодо можливої ​​участі корабля “Ладний” у СВО з екіпажем, у складі якого перебувають військовослужбовці строкової служби”, — йдеться у зверненні.

У листі сказано, що на кораблі перебувають 49 строковиків із затонулого крейсера “Москва”, які не хочуть брати участь у військових діях. “Наші діти, військовослужбовці строкової служби, вже були неправомірно задіяні в СВО на крейсері “Москва”, отримали бойові психічні травми внаслідок катастрофи. Ми вважаємо неприпустимим нове залучення до участі в бойових діях тих, хто пережив психологічно травмуючу ситуацію”, — додали батьки.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com