“Сумували за мною?”: Біллі Айліш змінила стрижку та колір волосся

4.12.2021, 16:00
106419

Юна зірка відома своїми частими перевтіленнями в зовнішності

19-річна американська співачка Біллі Айліш порадувала своїх фанатів в Instagram новим образом. Вона змінила зачіску, зокрема перефарбувала волосся та повернулася до темних відтінків. Тепер Біллі знову брюнетка, проте вона залишила свій чубчик. Зазначимо, що з викладеного фото не зрозуміло, чи залишила Біллі ту ж довжину волосся, що була до цього.

Читайте також: У Мінцифрі назвали обов’язкову умову для отримання “тисячі Зеленського”

Співачка опублікувала фото зі змінами в Instagram та запитала у своїх підписників: “Сумували за мною?”. На що фанати артистки відреагували із захватом: “Як тобі пасує цей колір!”, “Твої очі сяють на фоні темного волосся”, “Боже, я не можу дихати” тощо. Зазначимо, що за 13 годин допис Біллі Айліш зібрав понад 10 мільйонів лайків та майже 200 тисяч коментарів.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений BILLIE EILISH (@billieeilish)


Нагадаємо, що раніше волосся юної зірки було навіть зеленим, якраз на розквіті її популярності. Проте в березні 2021 року співачка кардинально змінила образ, перефарбувавшись у блондинку. Такі зміни теж дуже вразили фанатів Біллі. Образ блондинки був присвячений виходу нового альбому Айліш “Happier Than Ever” та фотосесії, на яку співачку надихнув образ Мерілін Монро.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений BILLIE EILISH (@billieeilish)

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com