Теракт у “Крокусі” спланували спецслужби РФ для мобілізації “заради помсти українцям” – опозиціонер

24.03.2024, 10:01
156230

Теракт у “Крокус Сіті Холлі” в Підмосковʼї організував режим російського диктатора Владіміра Путіна. Про це заявив російський опозиційний політик Андрій Сідельніков.

Читайте також: В Росії заявили про “український слід” в теракті в “Крокус Сіті Хол”: ГУР відреагувало

В ефірі “24 каналу” він наголосив, що сам теракт планували спецслужби РФ. За його словами, вигадку про “український слід” вкинули для того, щоб посилити терор всередині Росії з метою оголошення масштабної мобілізації.

Події в “Крокусі” російська влада спробує використати як виправдання необхідності майбутньої мобілізації. Мовляв, росіяни мають іти на фронт, аби “помститися українцям”.

“Коли йдуть атаки дронів (по Росії), українські силові органи не приховують та кажуть, що це відбувається через напад Росії на Україну, через те, що Росія скоює геноцид українського народу. Тому причетність України до теракту повністю виключаю через те, як російська влада реагує на дії ЗСУ”, – додав Сідельніков.

На його думку, план теракту народжувався в Кремлі. Він також нагадав про теракту у школах Беслана восени 2004 року. Після тих подій Путін скасував вибори губернаторів.

“Влада Росії звикла через залякування населення ухвалювати репресивний закон. Тому і постало питання смертної кари, яке вже широко обговорюється депутатами Держдуми. Ці методи будуть введені під приводом боротьби з терористами”, – вважає опозиційний політик.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com