Тоня Матвієнко показала свою донечку Ніну із новою зачіскою

14.09.2021, 13:00
100893

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян періодично радують шанувальників новими фото і відео зі своїми дітьми

Публіці дуже цікаво спостерігати, як росте їх молодша дочка Ніна, яка дуже схожа на свою зоряну матусю і відому бабусю – свою тезку Ніну Матвієнко.

Читайте також: Новий образ з фотосесії Олени Зеленської (ФОТО)

В особистому акаунті в Інстаграм українська виконавиця раз у раз розповідає про нові захоплення дівчинки, публікує теплі сімейні знімки, показуючи свого чоловіка, маму і дітей.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Тоня Матвієнко (@tonya_matvienko)

На цей раз в особистому акаунті в Інстаграм-сторіз Тоня Матвієнко поділилася відеозаписом, на якому можна побачити Ніну молодшу. Разом з дівчинкою зіркова матуся ходила по вечірньому місту і зняла дитину.

Тоня Матвієнко показала, як змінилася її дитина. Раніше дівчинка носила досить довге волосся – нижче лопаток. Але чи то мамі набридло заплітати дочці коси, то чи самій дівчинці, але тепер головку Ніни прикрашає стильне і трендові в цьому році каре довжиною до середини шиї.

Всього у Антоніни Матвієнко дві дочки. Першу спадкоємицю Уляну вона народила в досить ранньому віці – 17 років. Зустрівши Арсена Мірзояна, артистка вирішила стати мамою ще раз і на світ з’явилася дівчинка Ніна. А у музиканта є ще двоє синів від першого шлюбу.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com