Ці продукти позитивно вплинуть на твоє інтимне життя

21.10.2021, 23:30
103468

Секс може стати кращим і яскравішим, якщо додати до свого раціону ці продукти. З їхньою допомогою можна не лише підвищити лібідо, а й приємно вразити свою другу половинку

Як пише Maxim, ці популярні продукти однозначно повинні бути у твоєму раціоні. Вони однозначно принесуть користь не лише твоєму здоров’ю, а й сексуальному життю.

СИР З ПЛІСНЯВОЮ

Він містить фенілетиламін, речовину, здатну подарувати вам обом романтичний настрій за лічені хвилини. Тож бокал вина у парі з сиром з пліснявою не будуть зайвими під час романтичної вечері.

ЗАМОРОЖЕНІ ЯГОДИ

Дівчата, які не люблять радувати своїх партнерів оральним сексом, напевно, просто не знають, яким корисним і смачним він може бути. Звичайно, якщо спершу покласти в рот кілька цих холодних і ароматних маленьких штучок.

ОЛИВКИ

Речовини, які в них містяться, підсилюють вироблення необхідних для сексу гормонів, перш за все серотоніну.

ІМБИР

До винаходу віагри люди з тими ж цілями їли імбир. Цей пекучий корінь стимулює приплив крові до області геніталій.

ОГІРОК

Справа тут не в формі, а в змісті. А точніше, у запаху. Згідно з дослідженнями вчених Стенфордського університету, запах огірка здається жінкам найбільш збудливим (на другому і третьому місцях – полуниця і свіжозрізана трава).

ПЕРЕЦЬ ЧИЛІ

Стимулює вироблення ендорфінів – гормонів щастя. Тобі ж не завадить трохи щастя в ліжку?

ЗБИТІ ВЕРШКИ

Нічого корисного в них немає і бути не може, проте будь-яка людина з IQ вище 50 миттєво зрозуміє, що таке цікавеньке можна утнути з балончиком збитих вершків, які випадково завалялися у тебе під подушкою.

АВОКАДО

І знову наш старий друг фенілетиламін, але в набагато менш пахучому варіанті.

М’ЯТНІ ЦУКЕРКИ

Запах м’яти теж феромон – стимулятор жіночої чуттєвості, а холодок, що викликається цими цукерками, додасть додаткові відчуття при оральному сексі, як в її, так й у твоєму виконанні.

Якщо хочеш насиченого сексуального життя, ці продукти не будуть зайвими. Візьми їх на озброєння, щоб не лише позбутися відчуття голоду, а й покращити справи, пов’язані зі спальнею.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com